Aktiviteternas helg!

Full rulle! Flera dagar på helgen önskas!

Grävlingsjakt på fredagskvällen, läs mera under Jakt och Aktiviteter!

Staketsättning på lördagen, vi kom igång sent men körde gärnet. Bra blev det! Staketet på baksidan har ju varit lite si och så. En del har inte varit som det andra..och vi köpte stolpar och grönt nät. Henke grävde till och med lite under så vi fick ner nederdelen av staketet mot gräset bättre. Stolparna gick att få ner bra, vi var lite oroliga för det. Sen är det en liten slänt ner mot kostaketet men det gick finfint och det blev så bra! Vi blev nöjda och avslutade kvällen med grill i sensommar/höstsolen, så skönt att få det gjort! Nu är både staket, tak på hundgården lagt och bordet till hundgården gjort! Lite fixades i veckan och det blev superbra med allt! :) Nu kan hösten komma när vi gjort våra största måsten! Sen har vi lite kvar inne att göra men det kan man göra en ruggig regnig dag i stället..

img-1175.jpg

Soffan anlände i fredags också..bilder kommer framöver när vi är färdiga, just nu står den forfarand i kartongerna, vi har inte hunnit och prioriterat den i helgen. Börjar lite med den ikväll tror jag :)

Söndagen var också full med saker att göra, läs mera under Jakt och Aktiviteter. Vi avslutade helgen med lite film och pizza tillsammans med lillebror Emil, skönt!

Ny vecka och nya projekt! Ser fram emot hägnträning i Boda på lördag. Det är min jobbarhelg egentligen men har tagit semester så vi kan åka.

Nessie kom med på sitt jaktprov (många anmälningar, få platser men lottades att få vara med). 5.e oktober är det jaktprov i Sjöbo, Skåne. Vi åker kvällen innan och bor på mysigt vandrarhem. Kul att komma iväg lite..hoppas att provlyckan är med oss denna gång! :)

16 sep 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)