Datorer och jag

Tycker det småspökar lite här hemma. Datorn lever sitt egna lilla liv, loggar ut, stängs av och startar upp igen mitt i bankärendena...utan förvarning ;) Visst brukar det behövas en omstart lite då o då men det brukar ju dyka upp någpn liten ruta innan iaf. Sen när jag ska logga in på hemsidan behöver jag inte skriva in lösenord, datorn hoppar direkt in på sidan..( kan förklaras med att jag inte loggade ut i gårkväll men efter en natt borde den ha loggat ut ändå..eller?) Jaja, de vanliga ilandsproblemen fortsätter. Som att jag inte kunde välja pålägg på mackorna i morse. Hade två mackor kvar och tre goda pålägg o välja mellan. Stora problem :)

Annars har jag en ledig dag. Henke jobbar eftermiddag och åker iväg lite senare. Jag har bokat date me Marie, min gamla barndomsvän som är hemma med nästan hela stora familjen, ska bli så kul o ses, vi har lite att prata om hon och jag. Sen får jag se deras lilla bebis, två månader gamla Lowe, ska se om vad de stora systrarna säger om det :)

Nu har hundarna kommit tillrätta med varann igen ordentligt. Tar alltid någon dag innan dom är tillbaka i gamla vanor när dom varit ifrån varandra en tid. Loke är ju jättesugen på flickvännen, tjejan är inte lika glad i att bli uppvaktad. Hon vill mest hålla sig på sin kant. Sen är han ju egentligen ganska vettig men det håller vi tyst om så inte Loke märker det ;) Dom gjorde några försök att leka i morse på morgonpromenaden. Loke skuttade o skällde men Nessie försökte lite för lite och det blev inget med den leken. Hon gjorde ett tappert försök men det blir svårt när man inte vill att killen ska bli för närgången...

Fick telefonsamtal om nästa jaktsäsong igår. Redan uppbokad ca 5 dagar i höst/vinter. Får chansen att åka tillbaka till Åtvidaberg med de fina dovhjortsmarkerna. Roligt att få chansen igen, Nessan gjorde tydligen ett bra intryck! :)

 

20 feb 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)