Dax för tripp!

I dag far vi till Linköping, ska kika på lite kläder och skor främst till Henke, sen ska vi väl besöka lite trädgård och blomsterbutiker med, det är ju säsong nu!! Det blir ju troligen ingen affär med utemöbler och sådant denna gång men vi kan ju börja och kika runt lite. Ska bli kul o komma iväg, skulle vilja handla massor men räkningskontot blev stort denna månad. Hoppas framöver på finfint väder så vi kan sätta igång med uteplats och allt. Har ju beställt lite växter som kommer på posten men tills dess får vi fixa med annat. Hoppas kunna se lite urnor idag, svarta el mörkt grå, höga som ska va där ute, vi får se vad vi hittar! Henke ska väl kolla på kängor och byxor, välbehövligt kan man säga...det slits rejält på dom grejerna här hemma!

April står för dörren och det är massor att göra! Först och främst har vi X-antal föreläsningar och kurser att delta på. Eftersöksföreläsning, hundföreläsning, hundkurs (på söndag för Grim), eftersöksseminarie i Öster Malma, vi ska till skjutbion i Västervik på lördag etc etc...det är något varje vecka nu! Dessutom kör ju skjutbanan igång, vi kör tjejkvällar några torsdagar och andra dagar är det ungdomsträning och annat. Full fart! Snart dax för hagelstigen med ju!

Hundarna är i topp! Huur mkt energi som helst, ändå har dom gått milslång promenad nu flera dagar i sträck, vad hjälper det? tog en mindre promenad med Grim idag i Horn, första steget att bli ännu större kanske, klara av samhällen och lite mer liv och rörelse. Nu är Horn väldigt lungt, men tyckte det kunde vara en bra start, kanske tar Kisa nästa gång :-P

Nehe, vidare på min lediga dag, ska väcka Henke om en timma så vi kommer iväg. Han jobbar ju natt denna vecka med, sen är det hans vanliga skift som gäller...skönt! tror det blir slitsamt att bara jobba natt, man bli såå trött!

 

25 mar 2015

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)