Det rör på sig!

Idag var det dax för massage, har blivit ett besök någon gång i månaden nu, och det känns i kroppen. Med mitt jobb är det bra att underhålla den lite, lätt att man får ont annars. Blev en ny bokning i början på oktober, lagom någon vecka innan älgjakten så man är redo sen ;)

Idag har företaget som ska installera luftvärmepump varit här, Henke fick ta emot och guida runt på Solbacken. Tror att dom kom fram till en bra plats att sätta den på. Skönt att det händer lite, hösten närmar sig och blir det ruggiga dagar är det nog bäst att grejerna kommer på plats.....annars blir det väl panik när kylan kommer ordentligt. Vi kan ju elda också, högsta mysfaktorn!...men när man jobbar och är i väg i helgerna är det rätt skönt att ha en värmevakt som håller lite jämn temperatur.

Idag har jag målat lite igen. Kom ifrån målarpenslarna ett tag, blev mycket målande några dagar men sen har tiden bara runnit iväg. Kom på att det var lite kvar att göra, sen blir det att kolla upp om rätt RÖD färg finns bland alla burkar, måste fixa till lite där man slabbat utanför..plus det fönstret som är målat med "fel" röd färg. Sen är det fönsterblecken kvar också. Dessa ska ju vara svarta. Lite pyssel kvar alltså. Skulle vilja fixa allt nu så det blir klart. Fönstren är ju inte nya precis, jättevackert blir det inte heller..men duger och det skyddar fönstren bättre än om det ska stå som det gjorde innan. Gammal färg i bästa solljus..torrt torrt och sprucket. Sen följer vi ju färgkoden på huset också. Snyggare att se på håll iaf ;) Sen är det dessutom lite kvar på uteplatsen. Den snygga "randen" där nymålat möter brun gammal panel är ju inte det vackraste..men en sak i taget....Just det..baksidan är ju kvar också...haha

Tända ljus och mys i vår gamla soffa...kanske sista kvällen. I morgon kommer (nog) den nya..;)

 

5 sep 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)