En vecka kvar!

Nu är det en vecka kvar! Ser fram emot att åka till Boda nu! Ingen hundjakt på länge och det här är väl det närmsta man kan komma...;) Hurra så kul de ska bli!....eller så går det skit och alla vi blir besvikna..haha..

Jag är på bättringsvägen iaf. Mår helt okej nu, har piggnat till. Avstår dock hästtävling med Sandra idag, att vara ute en hel dag och springa runt är kanske inte så bra, igår när jag va uppe och fixade lite här  hemma kändes det så väl att man blev "slut" av ingenting.

Idag har jag och Loke gått en promenad i solen, det va skönt o se om man kommer igång. Magen måste få lite rörelse kanske? ;) Trodde det va kallt med tanke på temperaturen i gårkväll men solen har värmt upp en hel del på morgonen och ångrade mig ganska snabbt att jag tog den tjocka vinterjackan, hade gott klarat mig med den andra tunnare.

Snart vaknar darling och då blir det brunch som vanligt med bacon, äggröra, stekta färska champinjoner! Mumma! :) God lördag!

 

*Måste bli duktigare på att ta mer bilder! Dålig på att ta med kameran...när man har en sån fin är det ju så dumt att man inte använder den! hm...Veckans löfte att ta med den mera..!

23 mar 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)