Firar ledigt med smörgåstårta!

Fick ett litet ryck och köpte med en mini-smörgåstårta hem ikväll, nu är det bara Henke som fattas! Ledig i morgon efter sex dagars jobb. Det blir stallet en sväng, hjälpa Sandra att rida och packa inför hennes långhelg i Norrköping.  Blir lite lite deppig över vädret. Nu kan det väl bli lite fint när man flyttat klart och man har tid att njuta!? Nehe, de blir då mulet och ruggigt. Typiskt. Skulle väl vara så i helgen med, med öltält och allt. synd!

Nu har vi iaf flyttat klart som sagt. Lägenheten är städad och nycklar lämnade. Allt klappat och klart. Nu är det Järvägsallén som gäller i två månader, sen bär det av mot Falla! :) Vi ser verkligen fram emot det, ska bli så skönt med lugnet, trädgården för hundarna och oss, grilla och bada. Det enda negativa är väl att just flytta då. Vi känner att vi är ganska mätta på det just nu. Men det är vl bara att köra på när vi väl kommer dit.

I helgen är det viltspårträning igen. Ska bli skoj eftersom jag och Nessie inte var med i söndags då jag jobbade. Kommer lämna in anmälan till viltspårprov också. Får se hur det går för damen. Spännande. Vi får se när det blir, kanske nästa vecka redan beroende på när han som ska döma kan. Vi kör en träning till emellan, det kan nog vara bra. Känner verkligen också för ett rejält pass med apportering också. Denna gång kör vi nog med vilt. Vi får se när det blir av..Nu har man ju inte så många måsten längre, SKÖNT!

 

21 maj 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)