Föreläsning & Flyttstäd!

I gårkväll besökte vi Hagdahls Kök i Linköping igen. Först en liten middag i restaurangen, denna gången var det kallrökt lax,en potatissallad och groddar, GOTT! Sen var det dax för föreläsning med Peter Ekeström, denna gång om hundens signaler. En mängd foton var tagna, många i bildserier där hundar möter andra okända hundar, eller vid en spänd situation ute i skogen tex. Han gick igenom alla de olika signaler hundarna ger och hur vi bemöter dom och även hur vi SKA bemöta dom. Intressant och givande! Det kom upp ett par exempel på situationer och beteenden som kan uppkomma med hunden och vi kände igen oss och ofta då positivt, vi gör alltså som han! ;)

Dagen i går var annars en lång dag där vi hann mycket! Vi plockade nästan ur hela min lägenhet och körde det mesta med släp till husets garage och det blir mycket spring och plockande och packande. Hem och klä om, sen stressade vi vidare med en baguett som färdkost och åkte mot Kisa där vi mötte upp Emil och Christian. Full dag med andra ord!

Idag har jag jobbat min vanliga tid, blev lite mera timmar i början på veckan och nu är man halvslut redan och "bara" 5 dagar att jobba kvar, eftersom jag jobbar i helgen. Ikväll har jag städat lite i lägenheten. Plockat ur det lilla som är kvar, ställt allt i hallen och köket, städat golv och allt annat i de övriga rummen. Snart snart är vi färdiga, tar det sista i morgon kväll så vi får allt gjort. Ska bli så skönt att bli av med den så vi kan fokusera på huset och lägenheten vi har kvar..

16 maj 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)