Första dagen!

Premiärdagen avklarad! Älgjakt va de ja! ;)

Upp å hoppa tidigt, matsäck och alla grejer medtagna..sen iväg! Samling och passutställning. Fick pass nr: 7, ett pass som Henke haft några gånger.

Gris i pass! Pang! :D Första såten och jag fick skjuta en gris! Tur att det smäller lite :P

Spännande såte med grisar och hundjakt! Sen vidare, lite fika och nästa område. Där var det lite mer tomt och inget igång. VAR är älgarna??

Tredje området, fick ett fint grispass i hasselsnår..Gris igång igen! Efter hundjobb och jakter runt runt går det ut tre grisar....PANG och PANG! En grannskytt till Henke skjuter en gris...Två springer vidare till Henke som skjuter en brungris! ;) Solbacken levererar igen! haha

Lyckad vildsvinsjakt, ingen obs på älg alls. Spännande dag ändå!

Middag avslutade vår Hornvistelse, stekt abborre är ju inte var dag :)

Nu har vi sjunkit ner i soffan, ett glas rött, en öl...grejerna på plats och allt förberett för nästa jaktdag. Laddar för i morgon! :)

Nessie har varit med husse i Ulrika. Där jagar dom med klövviltshund och Nessie vill ju såklart vara lös! :)

Direkt innan släpp smyger det ut en tjur till en kompis..Johan startar dagen med att skjuta en 8-taggare. Älgen gick iväg efter skottet och Nessie och husse Emil blir dom som får leta reda på älgen. Nessie spårar fram till älgen 50-70m, dödsök. Spårnoga och jätteduktig enligt husse! Bra start för rödluvan! :)

I jakten sen så blir det inget upptag, vi undrar iaf var rådjuren va? Dom brukar hon ju hitta. Vi är nöjda med spårnimgen efter älgen. Bra erfarenhet!

14 okt 2013

Comments powered by Disqus
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)