Första mars..

jaha, då var man 31 år då...;) Åren går...:P

Kalaset gick bra, maten blev bra och vi hade jättetrevligt! Alla verkade nöjda o glada när dom gick hemåt och det var kul att samla alla föräldrar och syskon samtidigt, även om det blir lite trångt i lägenheten. Hundarna var mitt i allt och det va ju kul för dom också att ha många att gosa o "prata" med.

Igår va jag på kurs i stallet. En kurs om sadlar och sadellägen, hur man provar in sadel och vad som kan hända om man har fel sadel till en häst. Vad som hindrar hästen, skadar den etc. Mycket intressant och jag är glad att jag inte betalar sadlar på dom hästarna jag rider. Det behöver bytas en del! Mycket nyttig kurs och bra att kunna lite lite om det iaf. Vi har ju iaf varit o nosat på ämnet..:)

I morgon är det lördag och vi är lediga. Blir en tur till Rothult och Horn och vi får se om det blir lite jakt också. Vi har kråkor/kajor, rävar, och vildsvin av mindre variant att jaga efter. Det är fullt upp! :) Grisarna har tydligen besökt farbror Björns vallar igen, måste kanske dit och titta om det är nån skjutbar gris att skrämma iväg..

 

1 mar 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)