Förväntningarnas kväll...

Hundarna är överlyckliga när jag kommer hem, har varit iväg sisådär två timmar, en evighet enligt dom. Stoj och stim, hungriga och vill gärna göra allt på en gång. Man måste följa matte varje steg hon tar sen så hon inte försvinner igen..eller kanske åker iväg igen..ensam...hemska tanke!!

Efter en stund när det tystnat... slog det mig vart dom två tog vägen..

En ligger vid ytterdörren...fullt uppmärksam på att jag kommer och kikar..

En ligger mitt på golvet i lilla rummet där vi har stora garderoben med jaktkläder. Vad väntar dom på? ;) Det har aldrig hänt att Loke ligger där..men han har nog börjat förstå att det är här det börjar. Här..vid garderoberna...där börjar det roliga som leder till ännu mera roligt....haha, dom är för söta. Tyvärr fick dom bara en blick och sen gick jag vidare till soffan och datorn. Dämpa förväntningar träning här alltså. Tur att dom inte vet mera om kvällen som kommer. När husse kommer hem från jobb, sent men dock..åker vi mot grävlingsuppdrag. Spännande! Rothult, min hemby kan vi kalla det..där har vi ännu inte varit och letat grävling. Fick nu info om grävlingar som spatserar runt i trädgårdar mm. Kanske dax att ta en sväng där..

Visst att jag jobbar i morgon, ngt senare än idag iaf, hoppas på några timmars sömn....Henke är ledig. Skönt för honom! ;) Sova får jag väl göra nån annan dag....:/ Lördag blir det tidig uppstigning för resa till Boda, söndag ska vi hinna gå viltspårsträning innan jobb vid 11.00. Tur man har sovmorgon på tisdag! haha...:)

19 sep 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)