Full rulle, midsommar snart!

Då va helgen snart över. Gårdagen tillbringades i Linköping, flera bra inköp gjordes. Det är ju så mkt man behöver nu ;) Ny bikini, skor, väska, några tröjor etc.

Lördagskvällen avslutades med grill med goda vänner och det va så skönt att sitta o grilla sådär, tyvärr har vi inte möjlighet till det hemma i lägenheten. Andra bullar blir det ju i Solbakken, där kan vi grilla varje kväll :))

Idag blev det lite söndagsjobb på eftermiddagen och kvällen. Midsommarleveranser, mkt varor och mycket folk, det kör redan igång. Blir en tuff vecka, kan jag redan säga nu. Massor att göra i min avdelning och man får hoppas att varorna räcker och att jag beställt rätt ;)

Nessie börjar nog snart löpa också..på tal om annat :P  Loke tycker hon är jätteintressant och hon verkar redan blivit lite svullen. Mitten på juli är det exakt 6 mån sen hon löpte sist, stämmer ganska bra, får se när det sätter igång ordentligt. Blir lagom till hon åker till husse, Loke kan inte ha en löpande tik här hemma så det får blir att hon bor i Kisa sålänge sen..Känns ändå bra att hon redan löper så det inte inkräktar på grävlingsjakten sen, vi vill ju köra henne på grävling i år och det vore ju tråkigt om löpet sätter käppar i hjulet. Nu kommer det ändå inkräkta några veckor tills hon är redo för att träffa hanar igen..vi får se när hon sätter igång!

16 jun 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)