Glad Midsommar! :)

Jaha, då var man äntligen ledig i tre dagar. Det har varit några stressiga och tuffa dagar nu. Har funkat skitbra på jobbet, allt har flytit på. Varorna har kommit hem och allt har räckt som det ser ut. Det har inte varit överstressigt heller, har legat "lite före" hela tiden och det har aldrig blivit panik men det känns ändå i kroppen. Jag har ju inte varit så pigg på morgonen om man säger så...Sen att det alltid blir några färre timmar än tänkt att sova..det gör väl sitt till! Grisjakt grisjakt grisjakt. Det blir det ikväll också..

Grisarna var ju ute i Rothult häromkvällen när vi va där. Suggor med smått och fler var på gång ut, men vinden ställde till det och varnade dom att vi stod där..

Vi gör ett nytt försök ikväll eftersom dom gick ute i morse vid 8.30-tiden..Så kan de bara inte få gå till! ;) Det svåra är nog att det är dom vuxna suggorna, vi hoppas på att en av de mindre brungrisarna följer med ut så kan vi kanske få en chans på dom då.

Husse och Loke har varit hemma tillsammans sen middagen. Tidig dag för Henke eftersom det är helgdag i morgon. Konstigt det där..när en del får ledigt tidigare för att det är helg...då får andra jobba för att det är helg snart..hmm..inte rättvist! ;)  Loke och Henke hade tränat lite med dummie på promenaden idag. Lokeman är trött!! Koncentration tär på en... Bra för honom och det är alltid lika roligt att se hur så lite träning med rätt saker kan göra så mkt på en hund! Nu fick han hålla kvar, bära vid sidan, hålla kvar, stanna, inte släppa, gå runt så där det är mkt vittring där man GÄRNA vill kissa revir etc.

Nessie löper ju och har roliga dagar med husse i Kisa istället. Troligen en och annan "trädgårdsdag" i Rothult där man kan ströva omkring fritt och hålla koll på sitt område. Det finns ju alltid nått nytt sen man gick varvet sist! :) Det uppskattas också att hon hela tiden är lös, allt blir så mkt enklare då. Hon sköter sig och håller sig inom ramarna och då kan hon strosa hur mkt hon vill. Skönt! :)

I morgon firar vi Midsommar i Rothult, eller ska vi säga Backhagen! Stor fest med många trevliga prickar! Vi härbärgar i Kohagen så det blir gångavstånd till festen. Skönt! god mat, trevlig tillställning och gott att dricka. Håller tummen för att vädret är med oss också! :D

20 jun 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)