Jobb, jobb & jobb!

Ombyggnad i min frukt och gröntavdelning idag och i morgon! Började i morse, gick faktiskt fortare än jag trodde, bara kylen kvar att göra om. Börjar tidigare i morgon för att vi ska komma igång, alltså blir det 12 tim jobb i morgon, jag har ju stängningsdag som vanligt när det är tisdag. Hoppas på att förmiddagen går fort, och sen är man väl inne i det vanliga framåt eftermiddagen...;) men..bra blir det! Fint och ordning och vi får köra in oss några veckor så får vi se sen hur det går och hur det verkligen blev.

Onsdag är det flytt av min lägenhet. Tog med lite lådor idag och körde till huset...Så skönt när man sitter där på soffan utanför tittar ut i trädgården och trallen/uteplatsen. *Längtar*!  Hoppas flytten på onsdag blir smidig och att vi slipper åka för många gånger. Kvällen sen bjuder på ytterligare en föreläsning, ska bli intressant :)

Idag va jag på skjutbanan för första gången i år. Först lite skytte på älgen och sen fick Berettan komma fram och det blev några lerduvor..NÅGRA! ;) Måste komma igång men det blir nog mer skytte med Henke sen. Skönt ändå att jag slängt iväg de första skotten på duvorna nu, va nog två år sen sist..har verkligen inte blivit av på samma sätt som skyttet på älgen. Sköt mig godkänd där iaf och det är ju bra, då slipper man ju tänka på det. Ska försöka snygga till siffrorna lite ändå men pressen på GK är borta nu, även om det inte varit några problem så är det skönt att ha det gjort. Brukar bli så mkt folk framåt hösten och då behöver man ju inte trängs där..

Full vecka känns det som, senare i veckan kommer städ av lägenhet, lämna nyckel, och jobbhelg! hua, snart är denna vecka slut med.:P

13 maj 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)