Kaffe på kvällskvisten..

Nu har jag äntligen kunnat sätta mig i soffan med en kopp kaffe!

Full dag med jobb till 15, sen en snabbvisit hos bästa Lina och Salong Ahead. Fixat klipptid och köpt min bästa hårolja S.T.O. Måste bara ha den hemma! :) Vidare hem och klä om, till stallet och idag blev det Inkha och jag i ridhuset tillsammans med Sandra och Emma. Fina Inky Pink! Glad över att man får rida så fina hästar! :))

Väl hemma bytte jag skor och jacka, gav mig ut tillsammas med Loke ( Saknar Nessan, hon kan ju inte va här nu när Loke har haft kennelhosta!) Vi promenderade och joggade om vartannat. Tänke att jag ska mjukstarta kroppen lite och inte springa hela vägen. 4 km blev det i solen och det va så skönt! :)

Efter en kyckling och grönsaksomelett och nu lite kaffe är jag mkt nöjd. Disken är diskad och nu är det kan man säga att det är fri lek! Tittar på Tinas matprogram, hon lagar mat med Andreas Carlsson, underbart att se alla fräscha råvaror! Grönsaker och kött av högsta kvalitet! Gott!! Kommer på det ibland, att man är lite bortskämd med allt fint kött man har i frysen, man äter filé och innanlår till vardags. Att kunna använda färska kryddor och grönsaker till det är ju bara så gott! Längtar lite till grillsäsongen kommer igång, det blir ju lite extra då tycker jag...

 

4 apr 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)