Ledig dag betyder rida..

Onsdag, som jag längtat!! Efter jobbarhelgen är den särskilt uppskattad! :)

Idag har jag ridit två hästar. Båda fick gå i skogen. Den "nye" fick gå en runda med skritt och trav och sen red vi förbi klätterbackarna lite och provade. Jobbigt tyckte han! :) Inkah fick skritta ut bara, hon va precis nyskodd så det blir mera för henne på banan i morgon då jag också ska rida båda två.

Dagarna går, det rullar på ordentligt när man jobbat mkt. Grisarna är tillbaka ute på kärren där Henke sköt sist. Samma gäng grisar; sugga med massa smått, två fjolingar tillsammans med dom och sen är dom två fjolingarna kvar efter att Henke sköt. Dom går lite delat, på varsitt ställe, samtidigt är det bara nått dike elr någon gräskant emellan. Rådjuren går och springer runt omkring, dom verkar inte bry sig ett dugg!

Vi har tjärat in båda åtlarna nu. Tjära brukar alltid vara poppis såhär års. Ska inhandla saltsten också och sätta upp igen, alla är slut! Behövs i Hellefors och Rothult. Får se om det kanske blir en kvällsaktivitet ikväll!?

Loke och Nessie fick hälsa på varann i måndags. Vi var i Rothult och levererade köttet efter Henkes senaste gris. Nessie var då fortfarande i höglöp men orutinerade som dom båda är så hände inget, även om båda var mkt intresserade. Hade det istället varit en rutinerad hane hade det nog bara smällt till. Nu hade vi dom under uppsikt hela tiden och dom svansade runt för varann och va så söta. Men..vi ska ju inte ha några sånna blandrasvalpar så det blev inget av med det..:)

Nu blir det kaffe när darling kommer hem från jobbet. Vilsvinsfärs är också upptinat, så vi får se sen vad det blir till middag..

3 jul 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)