Ledig onsdag och massor att göra!

Tisdagen har tillbringats på jobbet till stängning. Sen blev det en joggingtur, bara kände att jag ville det. Va uppe i varv efter jobbet och svettig dessutom, alltså passade det ju skitbra att ge sig ut direkt och sen hem o koppla av.

I morgon är jag ledig! hoppas att det blir lite fint väder även om det nog skulle bli lite sämre några dagar. Brukar ju vara så när jag är ledig, följer liksom ett mönster Ledig-dåligt väder, Jobbar-fint väder. Har planerat att göra lite biffar och köttbullar i morgon. Tänkte göra vanliga plus några me fetaost och soltorkade tomater i, brukar ju vara så bra o ha lite färdigt. Ska åka upp med lite grejer till lägenheten, bäst att byta ut vinterjacka och skor och packa ner det för säsongen och plocka hem lite shorts och sånt istället.

Tänkte gå upp på stan lite också, måste inhandla en present till pappa som fyller år i morgon och sen tänkte jag ta en titt till mig själv också.

På kvällen åker vi mot Rothult och firar födelsedag, umgås me fam Hultgren/Andersson och har det bra!

 

Nu börjar vi längta ordentligt till flytten till Falla! Vi vill vill vill! :) Va där med lite lådor i går, inte annat än att man drömmer sig bort lite när man står där på uteplatser(na)..:)

 

7 maj 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)