Lite shopping!

Hittade ett par skor när jag va uppe på stan. Gick först till apoteket för att fylla på allerigmedicinförrådet och råkade slinka in på Sko Nisse efter det. Jubileeumspris på Ten Point-plåtåskor. Fina! :-) Brukar tycka dessa är ganska tunga och höga men dom här va jättelätta. Ganska breda också, kändes inte så höga och gingliga. Skulle behöva några andra vår/sommarskor också, provade en del men jag vet att jag har en tendens att få skoskav av en viss typ av skor, och det är just dessa skor som jag skulle behöva. Väntar och ser, skulle vilja åka en sväng till Linköping också innan jag handlar mera..

I eftermiddag har jag varit i stallet också. Sandra var iväg i skolan och då hoppar jag in och motionerar några av hästarna som ska tävla i helgen. Rosetta va jättefin, mjuk och följsam. Skötte sig fint damen (läs kärringen)...;) Emma va på tårna. Heltossig idag, inte riktigt likt henne. Vet inte om det va blåsten eller vad det kan ha varit. Skulle få henne att slappna av men de va lönlöst. Jag va glad om om hon kunde skritta vettigt utan att takta...haha, då är det basic ridning ;P

På onsdag åker vi till Boda igen! ska bli spännande och vi ändrar lite på upplägget denna gång med irådan från Peter Ekeström! :) Vi får se hur det går, återkommer med det.

Efter besöket i Boda åker vi vidare upp mot Gistad och hämtar en nyckel..

En nyckel till huset vi ska hyra, vi ska låna den för att komma in och kunna ställa in grejer i garaget. Flyttgrejerna från lägenheten på Storgatan ska flyttas och då va det skönt att kunna flytta lite direkt till rätt ställe. Ska bli jättekul o komma till Solbakken igen! :) Vi längtar till augusti!

29 apr 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)