Mitt i flytten!

Jaha, torsdag är det idag...dagarna går på semestern, mina dagar denna vecka har varit nästan precis likadana. Antingen har jag och Henke åkt till huset på förmiddagen innan han åkt vidare till jobb, eller så har jag åkt när han åkt iväg på eftermiddagen. Dagarna har varit ganska långa. Många små projekt i projektet flytt kan man säga! ;)

Statusen på flytten idag är:

* Sängen är klar! I morgon stannar vi kvar i huset och sover första natten! Blev riktigt nöjd med hur det blev i sovrummet än så länge!

* Köket är nästan färdigställt också. De flesta grejerna har fått sin plats och det går utmärkt att sätta igång och laga gourmetmat nu :) Tror vi tänder grillen i morgon faktiskt ;)

* Idag fick toaletten lite uppmärksamhet också. Städ och lite fix med alla attiraljer...saknas dock ett bra och stort toalettskåp för alla nödvändiga tjejgrejer plus Henkes lilla samling med saker. Skulle också tycka det var praktiskt och snyggt med några handdukar lätt tillgängliga. Vi får se vad nästa Linköpingsresa kan ge...

* I morgon flyttar vi möbler! Hoppas på att vi kan få köksbord och stolar till huset så det kan fixas iordning. Säng ska plockas ner och soffan ska till tippen.

* I tvättstugan har det fixats också, skåpen har fyllts med alla möjliga saker och det känns bra att det finns hyfsat gott med utrymme, det finns mycket saker...upptäckte tex. att vi ungefär mellan tummen och pekfingret har sisådär 8-10st tejpar av olika slag. "Bra och ha??". Bruna, maskeringstejp, "slå-in-paket-tejp"......hm...

Vi får se hur morgondagen blir, full rulle och massa plock i saker kan tänkas.

Återkommer....:)

 

18 jul 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)