Morgon framför brasan...

Godmorgon!

Måndag och ny vecka! Ser redan fram emot lördag då det är jaktprov men det har ju nyss varit helg..så vi lugnar oss lite ;) Idag slutar jag 14.00, och då blir det ett trevligt besök hos Lina på Ahead, klipp av hår står på schemat. För en gångs skull är jag ute i god tid, bokade en ny tid direkt vid förra besöket, behövs så man får en tid då man behöver. Jag har annars förmågan att gå alldeles för länge och när jag väl ringer för att boka, då är det knökfullt med kunder (som vanligt) och jag brukar snällt få vänta flera veckor till innan vi kan sy ihop någon tid som passar både henne och mig.

Sen hem och göra ingenting. Fixat och städat och donat nu i dagarna eftersom det skulle komma gäster så det är inte så mkt hemma att pyssla med. Kanske tvätta några tvättar, men det reder sig ju självt.

Just det, vi va på viltspårträning i gårkväll. Gick både bra och dåligt. Nessie har nog fått lite svåra spår lagda, vi får nog backa nått steg. Nu läggs spåren i marker där det är mycket vilt och det verkar dom två sista gångerna att vi haft färska slag som trampat över vårt lagda. När det blir svårt och hon tappar bort sig, då är det lätt att växla över till annat. Denna gången hade dom lagt benbitar små slaktrester och liknande i spåret. Nessie gick jättebra första delen, runt hälften av spåret, och markerade platserna bra. Det va ju ett plus! Vi lägger spår som inte ska ligga lika länge, anväder mera saker såsom slaktrester framöver så blir det det nog bättre. Spårtempot har iaf blivit mkt bra! :) Loke gick ganska bra men lite fort, hans tempo har ju varit lugnt och stadigt. Nu tyckte husse att han drog lite mycket. Men han hade ju en del av en gris i slutet och det var mycket uppskattat. Loke markerade också sina delar i spåret, bra! :)

Nú blir det jobb!

30 sep 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)