Multitasking!

Medelhavslax med potatis serverad! Mycket väl godkänd om jag får säga det själv! :D

Snart är det dax att sätta igång och göra lite nytta. I morgon måste allt vara packat när jag åker till jobbet, blir ju upplockad där direkt vid 17 för avfärd.

Stryka den tvättade skjortan, packa ner de andra jaktkläderna, kolla över andra saker som MÅSTE med, typ registreringsbevis till Nessie och Loke ( tar med hans vid ev. vacckoll), pipa, gps, etc. Någon matsäck?

Sitter just nu med ett halvt öga på flera intressanta sidor. Svenskt Avel och Sportchampionat har jag följt nu ikväll. Andra omgången för de 5-åriga hästarna. Jossans hästar har hoppat bra, en är 0+0, Sandras Carlo var oxå dubbelt felfri, så himla kuuul! :D Spännade och se hur långt det leder! Två Vimmerbytjejer med sina hästar i Breeders final! Inte illa alls! :)

Måste även läsa tidningen jag köpte, dricka kaffe, elda i spisen, släppa in och ut hundar som vill vara på båda ställena samtidigt (tills jag säger till att det får vara nog!)...snacka om vara på flera ställen samtidigt..haha Stort I-landsproblem, jag klagar inte ;)

3 okt 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)