Nu händer det mycket!

Dagarna rusar iväg, hinner inte med att skriva..har tyckt några veckor att vi inte gjort så mycket men när jag tänker efter så händer det ju saker hela tiden..

Nu kommer en sammanfattande lista:

- Möhippa för Therese avklarad. I lördags morse våldgästade vi med buller och bong! Tjejerna tog med Therese, grabbarna tog Robert och hade aktiviteter hela dagen. Dagen avslutades i Tolvmannabacken, fest och grill och lekar. KUL! :D

- Kontrakt är skrivet, om någon vecka börjar vi flytta in i Solbacken, Falla :) Som vi längtat och nu är det klart!

- Semester! Jag börjar exakt klockan 17.00 på fredag kväll, Henke jobbar någon vecka till. Min semester kommer lagom till vi ska börja med flytten. Hoppas kunna börja stöka lite så vi kommer ut på landet så fort som möjligt!

- Loke har kennelhosta igen! :(  Någon i grannskapet verkar ha en hund som går med det och dom är troligen inte medvetna om det. Andra gången nu för honom, förra kom lagom med Nessies tidigare löp i februari. Tråkigt!!! Dessutom är han vaccinerad men det verkar inte skona honom alls..

- Falsterbo har börjat..och jag är inte där :(. Jag får pyssla med hästarna som är kvar i stallet på Borg, tre av unghästarna går 5-års championat med Sandra. Hade gärna velat vara där nu men det blir många dagar av semesterveckorna som går åt så i år hoppar jag över.

Vi njuter av sommaren med sol, bad och snart också sköna timmar i egen trädgård! Hundarna kommer njuta till max och vi som har längtat kommer bara sjunka ner i varsin stol i solen och känna att allt faller på plats. Äntligen kan vi få ordning på alla saker och få lite mer utrymme i skön miljö! :D

 

8 jul 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)