Oj va grejer!

Har gått och kommit på några saker som jag skulle hämta i lägenheten... Har ju massor med förbrukningsgrejer där såsom tvättmedel, lite sminktillbehör, läkemedel etc som jag annars skulle gå o köpa. Nu har jag varit duktig och hämtat en del och placerat i våra skåp här istället. Fick med mig X-antal andra grejer som "kan vara bra att ha"..haha :)  En del saker bara glömmer man att man har, sen ser man dom och kommer på att jag behöver dom väldigt mycke! ;). Har rensat en hel del bland småprylar..smycken och smink som inte blivit rensat ordentligt på jättelänge. Nu är det gjort iaf..

Har varit i stallet en sväng i eftermiddag också. Red en fin Emma som för övrigt är till salu, vi försökte ta kort på henne som Sandra kunde ha i nya annonsen. Tillslut stod hon stilla med huvudet så hon fastnade på bild. På lördag blir det en tripp till Kalmar på eftermiddagen. Åker med Sandra och tre hästar på tävling. Första rundorna till Breeders kval...Ska bli skoj, det var ett tag sen jag såg de yngre på banorna.

Nu väntar vi på husse som snart kommer från jobbet. Loke har väntat länge nu. Han tycker jag är jättetråkig och gör inga roliga saker alls...;) Nessie är i Kisa hos husse, skönt att få lite semester från "pojkvännen"..:)

 

18 mar 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)