Öltält!

Dax för årets första öltält. Pierre står som vanligt som värd, tillsammans med Josefine och har förfest. Vi ska grilla och dricka gott..hoppas bara vi kommer dit innan alla beger sig neråt stan. Då är det öltält med Åbro som gäller. Årets fester kan man säga nu när Vimmerby har det lite skralt med utestället. Tycker det räcker alldeles gott med några större fester per år här i den här hålan. Uteställen verkar inte fungera som har öppet varje helg.

Grill och gott sällskap, sen får vi se, verkar inte som vädret tillåter att vi är ute sent om natten, regnet hänger i luften. Man ska aldrig säga aldrig men vi går nog inte dit. Hundarna är hemma ensamma och vi känner väl inte att kylan och ev. regn lockar så mkt. Väntar till augusti då det är nästa öltält. Vi går iaf på förfesten och snicksnackar med alla vänner. Hjortkött läggs på grillen och lite grönt, lite rött på det så är kvällen räddad! :)

I morgon blir det ev. besök på skjutbanan i Vimmerby. Lite skytte där va tydligen planerat och sen har vi tinat upp lite fåglar, blir första vettiga apporteringsträningen med vilt i morgon. Ska bli intressant att se hur det går. Läänge sen vi tränade med vilt. Nessie är taggad iaf ;)

På söndag är det spårträning. Blir lite träning för öppenklass nu när vi klarade anlagsprovet. Lite utmaning för lillan.. ska bli skoj! :)

 

24 maj 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)