Påskat färdigt...

Jaha, då har vi påskat färdigt för den här gången..Tillbaka på jobbet lite sådär lagom veckovill så man inte vet vilken dag det är. Jag har varit ledigt fre, lör och sön och va en kortis på jobbet på måndagen. Nu är man redan mitt i och ledig i morgon, skönt! Blir att städa o fixa lite på dagen och på eftermiddagen åker jag till Sandra och stallet o alla hästarna en sväng. Ska bli kul, veckorna går, länge sen nu känns det som.

Påsken va jätteskön! Lite middagar med familjerna och mkt god mat o en o annan godisbit. :)

I lördags va vi i Boda och vildsvinshägnet. Gick okej men hon behöver mogna mera. Hon skäller men har jobbigt med förföljandet då hon vill ha stöd och oss med hela tiden. Tappar bort grisarna och vi får börja om. Omdömet därifrån va ändå att hon inte är rädd och att det kommer framöver. Känns bättre än om hon varit rädd, nu är hon mest avvaktande. Tror det rör ihop sig lite, hon vill gärna driva dom men konstigt när man ser dom, de brukar man ju inte göra! ;) Nu har hon ingen riktig löpa heller eftersom det är ganska stark vittring överallt i häget, grisarna har ju gått några varv där :P

Loke fick ju vara hemma med husse, han är ju lite i karantän eftersom han har haft kennelhostan. Smittar fortfarande och då blir det att hoppa över träningen..

Finns film på första sidan på damen när hon skäller lite gris :)

2 apr 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)