Resultatet

Jaha, då har man landat efter Elmiaresa och grillat hos svärföräldrarna. Henke som har jour på jobbet fick rycka ut på kvällskvisten, stackars, bara en timma kvar av jouren och han fick åka. Tänk på pengarna, tänk på pengarna :P

Summering av Elmia då: Tyckte det va mindre antal utställare än vanligt, lite tråkigt när man blir besviken. Det var ju ganska mycket utställare med "visningsmonter", men rena "säljmonter" va ju inte så många. Fick ändå några pratstunder med en del av våra jaktprofiler i Sverige och det är vi väldigt glada över. Rasmus Bodström och Ulf Lindroth & "Jakt är livet" Robert Salomonsson . Sa även hej till Åke Gustavsson, "Jaktbloggen.com" som vi följer på facebook och hans blogg. Vi har ju tittat på hans filmer och föjer hans utveckling till att vara hobbyfilmare till att bli yrkesverksam (allas dröm kan tänkas)... Kul dessutom att Åke är från Västervik, känns ju nästan som "hemma"... :)Fick också med oss Jaktbloggens senaste film hem, den ska nötas..vi har ju redan sett trailern ;)

Inhandlat: Som innan redan bestämt; Wachtelhundklubbens ena klubbkeps- camo/signal som jag kikade på när vi tränade i Sävsjö, nu inhandlad till Erika som kan stoltsera och visa upp :P. Letade ju febrilt efter ett par vettiga tunna jaktbyxor, nästan utan foder till sommar/höst som ska vara vattentäta. Hittade precis vad jag letade efter..prislappen satte jag i halsen..MEN funderar och funderar och kommer nog krypa till korset iaf. Vi kanske hittar nån mellanlösning, vi får se :). Racerback hade billiga mindre dummies till salu. Blev ett gäng, tyckte det var lite bra att passa på nu när säsongen är här, har ju haft lite dåligt med dom tidigare. En slutstyckeskula fick följa med hem också, liten men ack så viktig! En Windstopper till bra pris, tittade ett par rundor innan det blev köp men vi får se på kvaliteten, om det duger, annars får man väl använda den som vanlig tröja. BILLIG!

Henke gjorde inga inköp men tittade ut sig en kikare som blev mkt intressant. Bra att kunna prova ordentligt och känna och titta och prova. Köp blir det nog garanterat. Henke och pappa Per-Ola körde två rundor vid leduveskyttet också, bra gick det! Testade i Blaser och Berettas skyttestationer. Nöjda med det tror jag! :)

Nu är jag sugen på att kunna köpa mina utvalda dyra dyra byxor och att det ska bli sommar så vi får flytta till landet, och sen att hösten kommer snart så vi får jaga och ha roligt! :)

11 maj 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)