Sängliggande och nerklubbad..

Jaha, då kom den beryktade magskjukan till mig. Just det, till mig..inte till oss..än. Henke är frisk men jag har varit hemma från jobbet, sovit och sovit och sovit och varit väldigt osocial. Kom från ingestans efter kvällspromenaden med Loke i tisdagskväll efter jobbet. Sen va det kört. Låg hela lediga dagen och sov nästan hela dagen, vaknade var tredje timma, fyllde på saftglaset och tittade lite på tv, sen va jag slut...sov lite igen..:/

Idag har jag varit piggare, flyttat mig till soffan och inte sovit något under dagen. Lite feberkänning fortfarande men magen har varit ganska snäll. Har kunnat äta lite tillskillnad från igår då det bara gick ner vatten och saft.

Kommer vara hemma och kurera mig i morgon också, man vet aldrig med febern..nu blir man slut bara man gör nått litet..kan va svårt att jobba då.

Henke är på restaurang med jobbet ikväll, fusk tycker jag men trevligt för han ;) Har iaf bestämt att vi ska äta ute nån dag framöver, kanske gå till Åbro där han är ikväll? Ett år sen jag va där sist, himla gott va det då iaf. Då va det bestämt, snart till Åbro!!

Snart en vecka kvar till hägnträningen i Boda för hundarna och för oss! Ska bli så skoj! längtar verkligen o få lite jaktfeeling igen, de har varit lite dåligt sista veckan.. eller är det veckorna? Ja, iaf så är det inget som slår hundjakten så då får man nog va glad me hägnträningen, det närmsta man kommer nu...

 

21 mar 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)