Sjöboprovet!

Hemma!

Husargården Bed & Breakfast, vilket mysigt ställe! Perfekt sovplats innan prov, förträfflig service, bra bemötande och god mat! Bilder kommer!

Så smidigt att förlägga samlingen för provet där, när det finns boende och mat på samma ställe! Speciellt när man åker så lång väg som vi, inte lätt att starta mitt i natten för att kunna komma till samlingen vid 7.00. Nu blev det frukost tillsammans med många andra, skönt! :)

Provet då? Sammanfattningsvis kan jag säga att vi är jättenöjda! 2.a bästa hund, 58p, en halvsyster blev provbäst med 60p! Kunde ha skrapat ihop lite poäng till ( det kan man ju alltid), och det hade kunnat bli aningen bättre om några moment gått som jag velat. MEN, ibland måste man vara nöjd också, annars får jag snart skäll! ;)

En grundligare redovisning av momenten och hur det verkligen gick på dom kommer snart, ikväll njuter vi bara av att vi kommit hem välbehållna efter många timmar i bilen, tar ett glas rött, eldar lite i spisen och suger lite på jaktprovskaramellen.

Något som glädjer mig massor är också att Sandra blev tvåa med sin 5-åriga hingst Carlo i Breeders Trophy i Flyinge idag! Så jä*la kul!!! Näst bästa femåringen i hela Sverige! GRATTIS vännen!! :) Så kul att det lyckades näästan hela vägen! Bästa Calle <3

5 okt 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)