Skön ledig dag!

Full fart på lediga dagen, men jag har gjort mycket!

Åkte till stallet vid 9.00 och hängde med Sandra och tränade igen. Denna gång blev det lite extra trimning för den ena hästen som ska tävla i helgen, nu gick det bättre och dom känner sig nog mera redo för GP hoppning nu. Hemma tog vi oss en sväng med två av dom andra. Den nya hästen fick komma ut och även Ella. Ella hoppade lite extra mkt idag, heltaggad....och hon som skulle vila i helgen! Kändes som det inte skulle behövas.. Men men, man måste vila både muskler och hjärna ibland så det blir nog bra ändå.

Vidare hem och fixa iordning mig lite, äta en bit och sen till Ahead och klippa mig. Det behövdes verkligen..som vanligt! :) Råkade se i kalendern att jag va där den 9.e januari sist. Mitt hår behövde sig en liten klippning så man får bort allt slitet. Det blev shopping på hemvägen också. En jeansskjorta, en vit blus, en vit topp med pärlor och en svart kort jacka med spets på ryggen blev dagens inköp. Mycket nöjd! Mycket bra och ha kläder och variation för ovanlighetens skull, brukar ju annars bli att man fastnar för saker man har liknande innan! ;)

 

Nu har Henke anmält oss alla fyra, Henke, Erika, Loke och Nessie till spårträning/kurs som snart börjar! Himla kul att komma igång! Blev riktigt sugen på o spåra lite när vi pratade om det innan, länge sen sist nu! Nessie och jag behöver det verkligen, bra och komma iväg lite också och träna på okända platser också! Hjärngympa är bra! Det ser vi fram emot mycket! :D

10 apr 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)