Skön tisdagskväll!

Tisdag= stängning på jobbet. Hem och ta på träningskläder, vidare ut och springa en liten runda. MÅSTE komma igång nu! Promenader går jag ändå..och det fortsätter jag ju med,men måste fixa flåset! :) Började lite lätt ikväll så får vi se hur det går sen. Hundarna va med husse och vakade gris så det blev en kväll ensam hemma. Skönt att springa själv utan att ha två som fungerar som draghjälp ;)

I morgon blir det morgonpromenad med de två och vidare till stallet sen. Ledig dag, så skönt! På kvällen går jag på ljusparty med Partylite hemma hos Kristina och Lisa. Mkt länge sen sist och jag vet vad jag har och inte så nån liten investering kanske det blir :)

Närmsta veckan blir väl full som vanligt. Torsdag- Linköping och Peter " Dogworks". Fredag blir nog lugn efter jobb. Lördag- jobb hela dagen, Söndag- Hagelstig kl 8.00 och jobb efter det vid 11.00. Måndag- Rida på eftermiddagen efter jobb. Tisdag- jobb hela dagen, Men de ju Valborgsmässoafton upptäckte jag idag, blir nog inget firande för mig iaf. Onsdag blir det upp tidigt och åka till hägnet och träna med Nessie och Loke, start kl 8.00. Många roliga saker att se fram emot! :)

23 apr 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)