Snabbvisit i Linköping!

Kort dag på jobbet betyder eftermiddagen fri för andra aktiviteter! Prickade in en bra dag att åka till Linköping med min mamma. Vi brukar ha lite problem att tajma in dagar när vi kan åka tillsammans men idag passade det bra.

Möte i Rimforsa vid 15.30, och sen vidare upp mot Tornby som fick vara dagens mål eftersom dom stänger vid 20.00 där. Då hinner vi ju med lite iaf ;)

Rusta och Plantagen var destinationer först, mamma skulle kolla på lite grejer och jag hittade också många många fina saker, dock fick bara två följa med hem. Två likadana vita lurviga fårskinn (inte äkta dock). Har sett dom många gånger förut, tänkt att sånna måste vi ha i vårt fina hus sen, tillsammans med kuddar, filtar och vår blivande nya soffa. Nu sprang jag på dessa på Rusta, kampanjpris och bra pris dessutom. 149kr stycket..KLIPP enligt mig! Såg exakt likadana på Jysk för 300kr styck. Bra va? Va bara tvungen att passa på. Kommer bli så fiint!

Sen körde vi vidare, Tornby för hela slanten. Då hade det gått lite tid, klockan var redan nästan 18.00. Lite mat i magen på Chili Restaurang, god thaimat och sen var man igång igen. Lite klädbutiker... och ett par jeans och en vit hålig tröja till sommaren blev det. Mamma handlade också en del, hade lite mera på sin lista. Allt som var planerat innan fick faktiskt följa med hem. Gardinstång och lite annat.

På Plantagen hade dom kryddor 5 för 100kr. Va såå sugen att köpa och plantera. Vi använder ju rätt mkt färska kryddor och det är verkligen skillnad. Man blir bortskämd! ;)  Timjan, basilika, persilja osv. Jag väntar en aning till jag köper dom men bra att få inspiration och tankarna går ju hur man vill ha det i huset och vid uterummet..Passar perfekt att ha i en större låda att plantera i, att bara kunna hämta när vi ska grilla och så. Det blir så mkt att fixa...!! :) Längtar! <3

27 maj 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)