Snart klart!

HELG! Gillas!

Susade hem i den rostiga svarta efter att handlat för storkalas..Direkt igång i köket och stöka, vart ska man börja? Tror jag började i rätt ände, verkar som det mesta blivit bra, men vi har ju inte smakat än...så nu är det lite tid i ugnen för en del av pajerna, sen är det färdigt med dom. Skönt att ha det gjort i morgon. Efterrätt också gjord. Nu är det lite bak kvar i morgon och plock och städ. Ska väl inte vara några problem där inte...det blir nog kräftskiva som planerat..utan missöden ;)

Hinner med att åka till skogen i morgon, ska bli så kul o släppa Nessan lite. Vi riktar in oss på de brungrisar som varit synliga dagtid (!) i Rothult. Hoppas kunna få fart på dom, skulle vara topp om Nessan kunde få lite jakt på dom och att vi helst kan komma åt en eller flera. Drömmen är ju att få skjuta Nessans första gris! :D

Henke är på samkväm med jobbet. Jag sitter i Solbacken och njuter av vårt fina liv här och funderar starkt på om man ska försöka sova efter att all mat är klar...eller om herr ringer och vill ha skjuts hem direkt när man somnat..Upp med tuppen i morgon ju :)

 

 

27 sep 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)