Tjuv!

Har en egen hus-tjuv! En rödhårig, lockig, fyrbent, bedårande söt tjuv. Hon förstör ingenting! Hon tar inte sönder eller biter i något. Hon bär och hämtar saker. Min handväska är populär! Kvitton är nr 1..annars skinnhandskar är bra, eller Henkes jaktstrumpor. Nu kom det en "godkänd" tennisboll levererad till datorn..

Idag har Nessan fått duscha. Länge sen nu och guldlock behövde det. Prinsessor måste ju lukta gott! ;)  Fick låna mattes schampo så nu är det 100% mattedoft på tjejen ;)

Ikväll och några kvällar framåt är vi eftersöksekipage till Jaktportalen och deras vakjakt på gris. Skulle grisarna inte lägga sig på plats får vi åka. Henke o Loke spårar, och Nessan och jag tar en titt efter när vi hittat grisen i såfall. Nessan är inte redo för ett riktigt eftersök än men det är bra erfarenhet att vara med ändå. Spåra fram till en död gris är perfekt just nu för henne! Får se om vi får nått uppdrag..

Henke och Loke gick eftersök i morse på trafikskadat rådjur, se mer under "Jakt & Aktiviteter".

Idag har jag sagt upp min "nya" lägenhet, den som jag inte bor i ;P  Det blir föråd för mina saker jag inte använder och sen bor vi tillsammans hos Henke tillsvidare. Ska bli skönt att få iordning och vi sparar dessutom några kronor som vi kan lägga på andra roligare saker! :)

 

21 feb 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)