TV- Onsdag..

Onsdagen är den enda dagen jag har tvprogram som jag följer..resten av veckan har jag ingen koll på tvtablån alls.

Mästerkocken och förut Mia på Grötö, nu Helt Sjukt är mina program som jag kollar på...brukar passa bra också att kolla onsdagar, annars blir det lite hursom, inte alltid man sitter vid tvn.

Mästerkock i år blir nog Jennie...eller kanske Magnus ( bär mig emot, men han är duktig)..känns som Jennie varit favvo hela tiden.

Idag blev det mästarmat här hemma..Köpte en hel färsk kyckling häromdagen. Idag fixade jag en oljig röra med citronskal,färsk timjan, kryddor och rapsolja som jag pillade in under skinnet. Det och sen kryddor och smör på ovansidan av skinnet. Hel kyckling in i ugnen och klyftpotatis med bearnaisesås till det. Gott blev det! :)

Idag har jag jobbat, ledig dag egentligen men med påsk denna vecka blir det lite annat. Frukt och Grönt ska ju skötas lite extra när det är mkt folk i butiken, kan lätt bli tomt annars..och resten av personalen har annat o göra så då fick jag ha min fredagstid idag. Fredag är = ledigt. Tre dagar ledigt blir inte fel de, o kort dag på måndag..:) Jobb i morgon och då blir det full rulle!

27 mar 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)