Ullared-check!

Jaha, då har man avverkat en hel dag i Ullared. 10 år sen sist, och det har ju hänt en del sen man va där! Mer grejer och vad jag tycker; mer grejer av kvalitet än förr. Inte bara lågpris utan en del grejer som faktiskt går att köpa "här hemma" men till högre pris. Eller vad sägs om Levi´s Linne för 99kr? :)  Hade ju ingen inköpslista alls, hade två saker som jag va bud på, det blev tre innan shoppingdagen var slut. Två hästtäcken och en tvättmedelshink är levererat till Vimmerby...annars är allt annat mitt ( och Henkes..och hundarnas...)

Rolig resa, kul o göra något tillsammans med mamma också. Gick upp 03.30 i morse så man är lite mör nu. Väntar med spänning på husse som kommer hem om en stund, då blir det redovisning, mannekänguppvisning och shoppingberättelser, blir säkert uppskattat :P

Det som känns bäst nu är..förrutom alla lyckade inköp ( inga grejer ångrade såhär långt) är att jag är LEDIG i morgon också! :) Det är så himla sköönt! En sväng till lägenheten och lämna lite grejer, tänkte rensa lite i det som finns och köra iväg. På kvällen bär det av mot mörkaste småland igen. Åkte nästan förbi idag.. Vaggeryd och lyssna på Barbro Börjesson. Ska bli himla intressant! :)

 

Nu blir det vila på soffan en stund....:)

 

16 apr 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)