Växjö hela dagen lång..

Idag har jag tillbringat hela dagen på utbildning/möte med ICA i Växjö. Det kommer nya saker i vårt sätt att beställa varor på jobbet och då måste man hänga med lite hur man gör och hur man löser allt. Vi åkte i morse tidigt och har varit där hela dagen. Två pass med lite lunchrast emellan, plus ett litet studiebesök på Maxi också :)

Bra dag med lite nya grejer men man blir faktiskt lite inspirerad. Hoppas allt nytt funkar framöver och att allt kommer igång ordentligt till sommaren då allt måste flyta på när det blir lite mer högsäsong för oss!

Igårkväll va vi o jagade gris! Henke gjorde bra ifrån sig och det blev ju en gris tillslut, så många gånger som vi postat där på kvällarna..Mer kan ni läsa under "Jakt & Aktiviteter".

Vi fortsätter att hoppas på lite nytt för oss framöver, vi håller allt hemligt än men vi kan ju avslöja att vi är ett steg i rätt riktning nu iaf, än är inte hoppet ute! Vi håller tummar och tår för att helgen kommer ge oss mera svar och att vi kan bestämma lite mera hur allt blir..SPÄNNANDE! :D

11 apr 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)