YES!!

Helt helt klart är det inte, vi har inte skrivit kontrakt än, det görs i vår/sommar...MEN 1 aug flyttar älsklingen och hundarna och jag till huset Solbakken i Falla Horn, på landet :) Idyllen Falla, granne med min vänninna Sandra!

Några hundra meter till Hemsjön, inhägnad trädgård och hundgård med uppvärmt golv i hunddelen. Nytt fint kök med alla dess finesser, 5m högt upp till nock i allrum/kök. Uteplats som passar sena grillkvällar dessutom med öppen spis att sitta och kura med under tak. Loft därinne som blir Henkes "mansgrotta", hans lilla krypin, vi funderar på att bära upp en tv, tror ni det går? ;)

Lite fix med luftvärmepump, ägaren ska själv måla och fixa iordning saker som är påbörjat, och vi är också villiga att greja och fixa om det behövs. Vi ser fram emot att flytta dit och lite får vi ju kvar av sommaren ändå därute! :)

Känns så jättebra, passar oss perfekt! :D

 

Åker för första gången på 10 år till ULLARED i morgon! Hua, hur kommer det bli?! Ska INTE göra av med så mkt pengar :P

Hoppas ändå att det kanske kommer att finnas några "bra och ha" saker..:) Bussen går kl 5.00 så de blir tidig morgon för mamma och mig...

Onsdag har vi också aktiviteter! Barbro Börjesson håller föreläsning om Valp---> Färdig jakthund i Vaggeryd. Vi har anmält oss och ska åka och lyssna. Intressant att höra hur hon förhåller sig till ämnet.

15 apr 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)