Det rullar på!

Veckorna springer iväg, vi har gjort några eftersök på rådjur och även ett dödsök på ett vildsvin. Eftersom jag jobbar helg då o då känns det som det bara rusar, vissa veckor jobbar man endast fyra dagar, det går jättejättefort och när man är inne i jobbubbland så knatar det på och man tragglar sig fram och ser fram emot den lediga onsdagen. Den dagen är idag.

Jag har både slöat och gjort lite nytta. Var iväg på ett trafikeftersök i morse, kan kalla det mera platsbesök då rådjuret låg i diket, ingen hund behövdes denna gång. Fick överranskande besök på platsen då två danskar hade lastat in rådjuret i sin bil o tänkt köra iväg med det. Förklarade att det var jakträttsinnehavararens djur och att det skulle ligga kvar. Dom babblade något på danska som knappt var hörbart, bara att "dom gör så i danmark"...vilket dom inte gör! ;-)

Väl hemma blev det frukost med Henke och jag städade lite. Skitiga hundar som kommer hem på nätterna efter grävlingsjakt är inte att leka med, man kan se sandhögarna ibland...;-)

EM-hoppningen är igång! Jag satt bänkad framför tvn hela eftermiddagen, trots att solen sken ute. Kunde inte slita mig riktigt. Hann emellan göra müsli och efter avslutat tvtittande så putsade jag våra vackra fönster....LITE skitiga! Fåglar har flygit in i dom, flugorna fixar och donar, och en del stänk från vatten och dyl gjorde att det var dax igen. Gjorde ju jobbet i våras men det hjälper inte! Finare blev det iaf! :-)

Nu är det nog dax att rasta hundar och dra sig mot sängen! godnatt!

19 aug 2015

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)