Ändrade förhållanden

Situationen har ändrats lite sen jag gjorde inlägg sist. Tyvärr har Loke åkt på Kennelhosta! Han kommer inte kunna åka till Boda på lördag även om han skulle va pigg o glad o vilja det eftersom det smittar.  Loke är vaccinerad mot det men det minskar endast symptomen, dom smittas ändå. Vi har läst och läst på internet och samma saker står på många sidor från djursjukhus och info från veterinärer. Smittas genom direktkontakt med andra hundar, ibland genom leksaker etc. Alla symptomen stämmer och han kommer väl hållas avskilt en tid enligt SKK ca 1 månad eftersom smittospridningen är olika beroende på om det är virus el andra bakterier som orsakat det.  Vi håller nu tummarna att Nessie inte har fått det, dom har träffats två korta stunder nån dag innan och samma dag som det bröt ut på Loke. Tog en stund innan vi förstod att han inte bara gick o harklade slem o hår som han gör titt som tätt annars. Nessie är ju inte så närgången med hundar, hon håller sig ju gärna på sin kant, står inte o nosar o pussar på alla direkt, denna gång kanske det är en fördel! :) *hoppas*

Tråkigt med planerna för lördag, vi som längtat och väntat så länge! :(  Loke mår annars bra, han "hostar" bara när han går upp o rör sig mkt.

Idag har jag vårpyntat lite här hemma! Köksbordet fick lite nytt me grönt som tema. Några blommor har planterats om och sen blev det lite nytt här o där. Nu blir det nog dax för lite matlagning, klockan är ju redan 18.45! ahh..

25 mar 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)