Frukost framför brasan!

Jaja, det blev väldigt mycket strul med alla blogginlägg idag. Valde fel knapp i måndags, sorry att jag lurades med ett nytt inlägg när det inte fanns något att läsa. Nu fanns det inlägg att lägga upp men det fungerade ändå inte. Får hålla tillgodo med dagens istället ;)

Ledig dag idag, bland det bättre! Kände redan igårkväll när vi kom hem från älgmöte och grävlingsjakt att det var ganska kyligt inne. Att det börjar bli kallare betyder en sak! Snart är hösten här på allvar! Mysigt säger jag, blä säger andra :)

Nu tände jag upp i braskaminen inne, frukost på en bricka och sen kan man bara sitta och njuta. Blir en annan luft inne, det råa försvinner och det blir så mycket skönare! Hoppas annars att solen kommer fram så värms huset upp lite av det under dagen istället.

I går var det som sagt älgmöte med jaktlaget. Vi fick reda på tilldelning och lite om det nya som kommit för i år. Tvistade beslut men nu är det som det är. Vi ska iaf skjuta 3 vuxna och jag tror det var 5 kalvar. Av det vuxna ska två vara hondjur och en tjur. Nästa år blir det tvärt om. Lite kaffe på det och lite snack inför säsongen blev det.

Vi åkte sen nästan direkt vidare mot Horn och där väntade Henkes pappa som var sugen att jaga grävling. Svårt att hitta några men tillslut så fann hon en! Jaktlycka även denna gång! Dom är ju ena fenor på att gräva dom små djuren..hörde historier om grävlingar på älgmötet igår, en hade fått besök av grävling i sin jordkällare som han delvis renoverat. När han kom nästa gång hade dom grävt ur så den nyuppsatta dörren ramlat omkull och förstörts, allt hade lixom rasat in efter framfarten. Inte så kul.....:/

Idag ska vi försöka göra lite nytta! Ska kika i färgburkarna i garaget, måste se om jag kan hitta röd RÄTT färg till fönstren. Henke jobbar och när han kommer hem blir det nog att fortsätta på det påbörjade "hundbordet" som hundarna ska sitta på i hundgården. Det blir bra det! :)

11 sep 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)