Myggbett & Midsommar

Jakten kvällen innan midsommarafton bjöd på många många myggbett! Underställströja räckte inte för mig, tyckte det var varmt och tänkte mig inte för. Hela vänsterarmen är full! Lite på höger också. Tänker nog till en extra gång innan jag bara tar en tröja när vi ska ut nästa gång..;)

Midsommarafton blev det lite att göra! Vi flyttade grisen till kylen och sen var det bara att sticka hem fort och gör oss i ordning för eftermiddagens bravader. Lekar och gott grillat med trevliga människor i Backhagen, Rothult. Gångavstånd till mamma och pappa där vi sov på natten. Skönt när allt sånt är fixat! Vi tillbringade även midsommardagen där och det blev grillning och lite promenad och hundlek då. Nessie som löper hade ju varit hos mamma och pappa över natten och min faster och farbror hade sina två Petit Basset Griffonvalpar/unghundar med sig. Nessie är ju inte jätteförtjust, speciellt inte när som skäller och är för påflugna. Det gick bättre i slutet med den ena. Nesiie går mest omkring och är lite sur, lite nyfiken samtidigt och hon brukar ju vänja sig med tiden. Den ena av hundarna kunde vara lite lös, dom fick då gå ut och springa lite i trädgården. Bättre för Nessie..

Kvällen tillbringades hos Henkes sysster och hennes man, trevligt med god mat,dryck och ett gäng med hundar med Nisse i spetsen. En kaxig borderterriervalp som nog kommer kunna bli en liten tuffing! Vi väntar och ser...;)

23 jun 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)