Skön eftermiddag!

Skön eftermiddag!

Hundarna ligger bredvid och sover efter apporteringsträningen. Att sluta 14.00 efter helgjobb är så himla skönt. Man kan gå hemma och fixa, göra roliga saker samtidigt som man kan göra nytta eftersom man har lite av eftermiddagen kvar när man kommer hem.

Om apporteringsträningen kan ni läsa om under Jakt & Aktiviteter...

Idag gick jag en sväng på stan efter jobbet. Har inte gjort det på länge ska jag säga, behövde lite saker på apoteket och slank även in i några butiker. Hösten är ju här....betyder givetvis att man MÅSTE (fråga Henke) handla lite höstnytt och givetvis gjorde jag det. Har ett presentkort på Sandströms och visste att jag sett lite reklam om nyheter inför hösten. Hittade en svart armlös svart blus som jag tyckte kan vara bra att ha inför kommande kalas och sånt framöver. Pengar över blev det också, betyder ju att man kan handla mer längre fram :P

Kikade även in på Downstairs (tänkte kolla nya stället som jag tror passar mig men glömde helt bort det!) Downstairs har ju ofta saker som jag gillar, mkt VILA och liknande. Hittade en pälsväst, har kikat och kikat på sånna i flera år och nu slog jag till! Tycker det är så snyggt med jeans till och man känner sig sådär lagom stilig och snygg :) Det blev även en urskön marinblå långärmad tröja, sådär glest stickad i skönt material. Bra till jeans! Skulle säkert fortsatt handla om jag gått in på det nya stället, sägs också ha VILA men de va nog tur att jag hastade vidare hem istället ;)

Nu är det främst skor framöver som ska inhandlas. Mina höstsskor är många år och börjar bli slitna. Förra vintern köpte jag aldrig några fodrade utan gick i dessa hela vintern. Kanske dax för ett par nya? :)

Nu är det dax för middag, kyckling blir det idag! :)

2 sep 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)