Tisdagskväll är de bästa!

Ledig dag står för dörren och speciellt när man jobbat i helgen så är man så glad när man kommer hem på tisdagskvällen.

Ikväll bestämdes att det blir lite apporteringsträning i morgon kväll. En kille som ska starta unghundsprov i helgen ville träna lite och givetvis kan vi det! Alltid bra med träning och nu blir det mer o mer sånt inför säsongen när man vill komma igång, nu när vädret är något bättre för sånt också. Ska åka en sväng till Rothult och titta om det inte kan gömma sig något vilt där, skulle vilja ha lite variation i morgon, både för den hundens skull och även för Nessie och Loke. Har bara duva hemma, skulle behöva något mer, svartfågel ex vis.

Väntar på svar från Wachtelhundklubben, kommer vi med till prov eller inte!? Svar kommer troligen i dagarna, anmälningstiden gick ut i söndags. Håller tummarna! Vi vill starta prov igen! :)

Fick nys om jaktstig idag också. På söndag är det kuljaktstig i Vimmerby, bokat o klart att jag åker dit iaf, brukar ha oturen att jobba dessa helgen men inte denna helg! Henke ska ha kalas hemma på lördag så vi får väl se om han vill och orkar åka på söndag. JAG åker iaf, måste skjuta lite känner jag, har inte gått stigen i Vimmerby förut heller. Kan bli skoj! :)

I morgon blir det hemma fix, pyssla och städa lite, bara njuta av ledigheten. Vi har ju några projekt här hemma att ta tag i också; trall till hundgården som hundarna kan sitta och ligga på, hundgårdstaket ska upp innan vintern och staketbiten bakom huset som är dålig behöver tas bort och ersättas med det nya som vi köpt. Kan vara bra alla mörka höst och vinterkvällar som väntar, hundarna vill ju gärna vara ute. Då har vi lite mera koll att dom håller sig kvar i trädgården! :)

Åh på fredag kommer våran nya soffa!! Hoppas vi iaf, det är sagt så! IKEA-lastbil anländer med hörnsoffa av märket Tidafors! *mys*

 

3 sep 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)