Träningssugen!

Det måste bli träning för oss och hundarna i helgen! Är så himla träningssugen. Lutar nog mest åt att det blir lite spårläggning, får hoppas att snön är borta ordentligt i skogen..

Redan fredag i morgon, veckorna går så fort. Igår var det fullt upp hela dagen, lite sovmorgon först, promenad med hundarna. Vidare till lägenheten och rensade o röjde jättemkt, så himla skönt o ha koll på allting. Gjorde en ny rensning i garderoben, la ner kläderna jag en gång hängde upp och har kastat o kastat. Nu blev även lite andra påsar genomgångna och mer kan säkert kastas nästa gång jag rensar ;-) Tog även ett tag i lådan med gamla fakturor och viktiga papper. Koll där också nu.

På kvällen tog vi en rejäl tripp..till Vaggeryd! :-) Vår tv-kändis Barbro Börjesson hade föreläsning därnere och vi hade råkat få se annons om Jägareförbundets och Studiefrämjandets aktivitet där. Nu visade det sig att hon även hade nån liknande föreläsning i Linköping som är på närmare håll..men va gör det, nu fick vi ju se lite av Småland också! :-) Bra föreläsning som inte satte så mkt funderingar i huvudet utan istället bekräftade en del saker som jag funderat på och som jag undrat över. Jag är nog inte ute o cyklar ändå :-P. Fick svar på en del frågor som jag ställde och fick även höra några andra ställa frågor om sina hundar. Dock tycker jag att folk är lite tråkiga sådär. Här mitt framför oss står en som kan massor, jättelätt att prata med och tillfället är ju perfekt att kunna ventilera sina funderingar. Många sitter och blänger och sneglar på frågeställaren men säger inget själva, har säkert många bra kommetarer i bilen hem, och har säkerligen också inga som helst problem med sina egna hundar. Många är världsbäst men vågar inte visa det inför 100-talet åskådare ;-P  Lärdomarna blir ju fler om man delar med sig och ser hur andra tänker och har det i sina liv tillsammans med hundarna.

Hundarna i denna familjen har ikväll gått långpromenad med sin matte. 6,67km blev det. Hur promenaden fortlöpte är ju en hel blogg i sig, Loke har en vilja, Nessie en vilja, Matte har en egen vilja och hon försöker leda herrskapet. Sammanfattningsvis behöver vi bara säga att vi tränar vidare på att gå tillsammans i koppel inne i samhället med mötande hundar, revirpinkande ( eller rättare sagt, att inte revipinka hela tiden), goda dofter etc :-)

18 apr 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)