Vildsvinskarré dagen till ära!

Vildsvinskarré, några vildsvinskotletter och halloumi på grillen, klyftpotatis och kantarellsås blir dagens meny då vi firar lördagskväll på Solbakken! (Går dessutom och lurar på efterrätt!) Efter en lyckad träningsdag så måste man ju få njuta vidare. Bror Emil styr också kosan mot Falla, trevligt att ventilera dagens händelser och intryck. Vi har sett många hundar ju, nu måste man ju dela sina åsikter hemma och se om vi är överrens eller inte ;)

Hundarna sover, tro ja de! :D Känner också att det borde bli en hyfsat tidig kväll då vi har viltspårträning i morgon bitti och sen får jag snällt åka mot butiken för lite jobb. Dagen har varit semester med stort S, värt det kan jag lova! :) Söndagen brukar bjuda på varuleverans så det finns nog att göra.

Tänd brasa som vanligt, njuter som vanligt och på det blir det nog ett glas Per Morberg, allt i jaktens tecken. Jag vet att vi kan verkar nördiga..JA de är vi :D Men jag vet att det är lika inom andra områden, om vi så pratar hästar, motorsport eller fågelskådning. Alla är vi intresserade och engagerade, tur är väl det! :) Hur skulle det annars bli? Vi sitter och ruttnar framför tvn när alla andra är ute och gör roliga saker på sitt håll. Nee, tacka vet ja nördighet, då har man nått att bry sin lilla hjärna om! haha*

Hörs!

21 sep 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)